“Oamenii focului” au urcat pe podium la Campionatul de Atletism și Cros al MAI

medalii pompieri ISU

Medalii pentru pompierii de la ISU Banat la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne. “Oamenii focului” au participat la o competiție națională sportivă, care s-a desfășurat la Poiana Brasov.

Echipa care s-a prezentat la Campionatul de Atletism și Cros al Ministerului Afacerilor Interne a urcat pe prima treaptă a podiumului pentru a șaptea oară în ultimii opt ani. Evenimentul a avut loc în perioada 19 – 22 mai, la Poiana Brașov. Astfel că la competiție au participat 200 sportivi reprezentând inspectoratele generale/unitățile din structura Ministerului Afacerilor Interne. În urma desfășurării probelor, o parte din reprezentanții lotului reprezentativ al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, au obținut rezultate foarte bune în clasamentul individual, concretizate prin cucerirea a 25 medalii din care: 10 de aur, 11 de argint și 4 de bronz.

Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”BANAT” al județului Timiș s-a remarcat și plutonier major Soare Daniela. Aceasta a luat locul 2 la proba 60 m sprint. În plus, în perioada 26 iunie – 5 iulie, aceasta va participa la Word Police and Fire Games, competiție internațională desfășurată în Fairfax County, Virginia, U.S.A., care oferă șansa participanților de a-și demonstra calitățile atletice în peste 65 de evenimente sportive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here