Oaspeți de seamă la CCIAT! Noul ambasador al Mexicului vrea o colaborare economică cu județul Timiș

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş a primit astăzi vizita ambasadorul Statelor Unite Mexicane la Bucureşti, Jose Guillermo Ordorica Robles. Acesta s-a informat despre posibilitățile de investiții în județ, și totodată a prezentat reprezentaților CCIAT oportunitățile de investiții în Mexic.

„Am avut o întâlnire important cu reprezentanții Camerei de Comerț din Timiș. Am primit informații pe care le consider extrem de atractive din punctul de vedere al potențialilor investitori din Mexic. Cred că vom găsi inițiative comune, pentru că există potențial de dezvoltare a legăturilor economice între Mexic și România. Vreau să transmit un mesaj puternic de prietenie și să îi încurajez pe români să vină în Mexic, suntem o țară liberă, stabilă”, a declarat Jose Guillermo Ordorica Robles, ambasadorul Mexicului în România.

 „A fost o întâlnire extraordinar de interesantă, domnul ambasador a venit cu o dorință de colaborare cu județul nostru. Am primit multe informații vizavi de ce se întâmplă în Mexic, vizavi de cultură, vizavi de economie, de strategia pe care o are Mexicul. Am aflat că există interes atât de a investi în România, cât și de a prelua firme și produse din România în Mexic. Există oportunități de ambele părți. Este un început și cu siguranță la finele anului vom fi mult mai prezenți pe piața din Mexic și, de asemenea, sperăm să vă anunțăm că sunt deja firme înregistrate la Registrul Comerțului cu investiție mexicană. Am fost încântată să aud că există o deschidere foarte mare pentru a primi delegația din județul Timiș în Mexic”, spune Florica Chiriță, directorul general al CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here