Obiectiv indeplinit! Poli invinge mai clar decat o arata scorul Ghiroda

poli-ghiroda

poli-ghiroda

Liga a 4-a s-a reluat cu un meci asteptat de toata suflarea fotbalistica din judet. Campioana en-titre Ghiroda, care in acest an este doar un arbitru in lupta pentru primul loc s-a deplasat pe Stiinta, sa joace cu echipa suporterilor, ASU Poli, in fata careia nu reusise sa castige vreodata intr-un meci oficial.

Povestea avea sa se repete si acum, iar intr-o atmosfera demna de o cauza mai buna, noua Poli, pregatita de Sorin Brindescu, care a gandit un 11 foarte interesant, fara doua vedete in primul 11, Draghici si Stancu, a invins fara probleme. La pauza, scorul era deja de 3-0, Ghinescu deschizand scorul rapid, dupa care Ilie a finalizat o actiune scoala de echipa ca Rebenciuc sa puncteze si el. Dupa pauza, alb-violetii nu au mai prea fortat, dar au avut ocazii in continuare, insa cei care au inscris au fost oaspetii, dintr-un penalty usor acordat prin capitanul Baranyi. 3-1 scor final, care a aratat o Poli puternica, gata de noi provocari fotbalistice.

Sambata viitoare, de la ora 17, trupa alb-violeta disputa derbiul pentru intaietate cu Ripensia. Partida se va disputa pe stadionul Dan Paltinisanu, astfel ca inimosii fani alb-violeti se vor intoarce acasa, pentru 90 de minute ce se anunta d epe acum incendiare.

ASU Politehnica (antrenor Sorin Brîndescu): Burtic – Contescu, Galan, Taub, Damian, Vucea, Naidin (cpt.), Rebenciuc, Ghinescu, Ilie – Tulcan. Au mai intrat Draghici, Ion, Filimon si Budur.

CS Ghiroda (antrenor Remus Steop): Laurentiu – M. Stanciu, Protopopu, Uzun, Zele, Mancas, Boanghes, Dutu, Barsan – Roman, Baranyi (cpt.). Au mai intrat Muresan, Rogojinaru si Baidoc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here