Caz șocant în vestul țării! O femeie de 85 de ani a fost violată de un bărbat de 34 de ani. Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 21 spre 22 mai, că pe raza localității Fiscut din județul Arad, a avut loc o agresiune asupra unei femei de 85 de ani, în casa în care aceasta locuiește.

Din cercetări a reieșit că, în jurul orei 01.00, un bărbat ar fi pătruns, prin escaladarea gardului și forțarea ușii de acces, în imobilul victimei, unde, prin folosirea forței, ar fi întreținut raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi plecat.

În urma investigațiilor efectuate de polițiști sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, a fost identificat cel bănuit de săvârșirea faptei, în persoana unui bărbat de 34 de ani, din județul Timiș.

În seara zilei de 24 mai, bărbatul a fost depistat de polițiștii Secției 1 Rurală Arad, împreună cu cei ai Secției 8 Rurală Săvârșin, în localitatea Zam.

Bărbatul a fost reținut, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare prevenitvă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol și violare de domiciliu.

Activitățile desfășurate de polițiști au beneficiat de sprijinul Biroului pentru Operațiuni Speciale.

Articolul precedentAtac dur al deputatului Alfred Simonis la adresa primarului Dominic Fritz, după ce Colterm a fost amenfată cu 20 de milioane de euro
Articolul următorCompania RETIM angajează şofer autogunoieră şi muncitor/încărcător necalificat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.