Polițiștii timișoreni fac cercetări față de un tânăr de 20 ani și o minoră de 17 ani, bănuiți că ar fi furat bunuri în valoare de aproape 8.600 de lei dintr-o societate comercială.

Mai exact, în cursul zilei de ieri, poliţiştii Secţiei 5 Timişoara au fost sesizaţi că două persoane, respectiv un tânăr de 20 de ani și o minoră de 17 ani,  au  fost depistați de agenţii de pază a unei societăți comerciale, situată pe raza municipiului, în timp ce furau bunuri.

Când au ajuns la faţa locului, poliţiştii au constatat că cei în cauză au fost depistați după ce au trecut de casa de marcat având ascunse într-un cărucior pentru copii un polizor unghiular si cinci polidiscuri diamantate, în valoare de aproape 3000 de lei. Prejudiciul a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind restituite reprezentanților societății comerciale.

După ce au extins cercetările, polițiștii au stabilit că în urmă cu aproximativ o săptămână, tânărul ar fi comis un alt furt din aceeași societate comercială. Atunci paguba a fost de 5600 de lei.

”Pe numele acestora a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de furt, tânărul fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracţionale a bănuiților, precum și pentru recuperarea întregului prejudiciu cauzat”, mai spun reprezentanții Poliției.

 

Articolul precedentDeputatul de Timiș, Marian Cucșa, prezent la Centrul de excelență HUMINT NATO desfășurat la Oradea
Articolul următorDe toate pentru agricultori! Începe o nouă expoziţie de profil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.