De toate pentru agricultori! Începe o nouă expoziţie de profil

Mâine, la Timişoara, se deschide cea de-a 15-a ediţie a expoziţiei cu participare internaţională, Banat Agralim.

Expoziția este structurată pe 6 sectoare: Agricultură; Horticultură și Silvicultură; Creșterea animalelor; Industrie alimentară și ambalaje; Cinegetică; Cercetare-Inovare-Extensie universitară-Finanțare.

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara și al unor asociații profesionale și entități publice de profil (Direcția pentru Agricultură a Județului Timiș; Camera Agricolă Timiș; Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Timiș; Oficiul Județean de Zootehnie Timiș; Asociația Producătorilor de Cereale şi Plante Tehnice Timiş; Asociația Crescătorilor de Vaci cu Lapte Timiş; Asociația Crescătorilor de Bovine „Narcisa” Timiş; A.J.O.C. Ovis Banatim; Asociaţia Crescătorilor de Ovine Ovitim Mioriţa Coştei Timiş), organizează cea de-a 15-a ediție a expoziției cu participare internațională BANAT AGRALIMŢ”, anunţă organizatorii evenimentului.

BANAT AGRALIM se desfășoară în perioada 26 – 28  mai 2017, în campusul universitar din Timișoara, Calea Aradului nr.119.

Programul de vizitare este de vineri până duminică, între orele 9:00 – 18:00, iar intrarea este gratuită.

Pe durata celor trei zile, publicul profesionist va putea participa la demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole și work-shop-uri cu tematică specifică. De asemenea, se vor organiza concursuri de echitație și dresaj canin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.