”Operațiunea ghilotina” revine! Operatorii de rețele au termen până la 1 noiembrie să îngroape cablurile, în caz contrar vor fi tăiate

Spread the love

Primăria Timișoara informează operatorii de reţele de comunicaţii pozate aerian pe strada 20 Decembrie 1989- tronsonul de la bd. Vasile Pârvan până la intersecţia cu Piaţa Iancu Huniade, bd. Michelangelo-tronsonul de la Podul Michelangelo până la bd. Revoluţiei 1989, pe bd. I. C. Brătianu- tronsonul de la Piaţa Iancu Huniade până la bd. Revoluţiei 1989, str. C.D.Loga, bd. Regele Ferdinand şi bd. Regele Carol I că au termen până la data de 1 noiembrie 2019 pentru relocarea cablurilor în subteran.

Dacă transferul din aerian în subteran nu va fi efectuat până la termenul limită, după 1 noiembrie, cablurile rămase pe stâlpi vor fi îndepărtate.

Îi rugăm pe cetăţenii din zona centrală, care au probleme cu transmisiile de voce/date să se adreseze direct firmelor cu care au contracte în derulare, deoarece toţi operatorii au fost avertizaţi în mod repetat asupra obligativităţii trecerii cablurilor în subteran. Menţionăm că s-a început din zona centrală, deoarece trecerea în subteran a cablurilor face parte din pregătirile Timişoarei pentru exercitarea titlului de Capitală Europeană a Culturii în 2021”, transmit reprezentanții Primăriei Timișoara.

În zona centrală a orașului, cablurile au fost trecute în subteran deja, canalizaţia fiind realizată în cadrul proiectului de reabilitare cu fonduri europene.

După finalizarea trecerii în subteran în zona centrală, se va intra în cartiere.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here