Operatori de cablu și telefonie mobilă, amendați de polițiștii locali! Care este motivul?

10 amenzi au dat polițiștii locali firmelor de cablu și telefonie care și-au abandonat cablurile prin oraș, în urma lucrărilor făcute după furtună.

Polițiștii locali verifică în continuare modul în care operatorii de telefonie, televiziune și internet respectă legislația cu privire la abandonarea diverselor resturi, materiale, cum ar fi cantități considerabile de cablu pe domeniul public. Cablurile lăsate în urmă de firmele respective, reprezintă un real pericol pentru șoferi și pietoni, și în plus conferă și un aspect inestetic orașului.

Până la ora actuală, în urma constatărilor în teren ale polițiștilor locali, dar și ca urmare a sesizărilor primite de la cetățeni, au fost identificate un număr de 65 de locații în care au fost abandonate cabluri pe domeniul public”, spun reprezentanții Poliției Locale.

În total, polițiștii locali au dat 10 sancțiuni contravenționale în cazul a patru firme care folosesc aceste cablaje la rețelele de telefonie, televiziune sau internet, mai exact la RCS&RDS, UPC, Telekom și Orange.

Mai mult, reprezentanților celor patru firme li s-au înmânat personal notificări ca în regim de urgență să strângă cablurile care le aparțin de pe domeniul public. Acțiunile de verificări în teren continuă, urmând a fi aplicate în continuare sancțiuni contravenționale până când cei în cauză se vor conforma. Sancțiunile prevăzute pe această linie sunt între 1000 și 2500 lei.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here