Liber la finanțare prin PNDL pentru încă cinci drumuri din Timiș!

Consilieri județeni au aprobat astăzi indicatorii tehnico-economici și cofinanțarea pentru cinci proiecte de infrastructură rutieră ce vor fi fințate prin PNDL.

În total sunt 10 proiecte care au fost aprobate spre finanțare prin cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală, fiind alocată,  în total, suma de 151 de milioane de lei.

Proiectele aprobate astăzi sunt:

-asfaltare DJ 609 Valea Lungă Română – Cliciova,

-modernizare și reabilitare DJ 609F Bazoșu Nou – Bazoș – Recaș,

-asfaltare DJ 588 B Rovinița Mare – Percosova – Gherman,

-asfaltare DJ 593 A – sector Sânmartinu Sârbesc – Sânmartinu Maghiar,

-modernizare DJ 572 Lucareț – limită Arad.

Un alt proiect din cele 10 a fost aprobat în această vară și este vorba despre lărgirea la 4 benzi de circulație a drumului județean Timișoara-Moșnița Nouă.

10 proiecte au fost aprobate pe Programul Național de Dezvoltare Locală 2, la momentul acesta avem șase aprobate, unul a fost în ședințele anterioare, cel ce prevede lărgirea la patru benzi al drumului ce duce spre Moșnița. Acesta cinci care au fost aprobate astăzi au avut toate avizele și au trecut de comisia tehnică a Consiliului Județean. Suntem în curs de obținere a avizelor și pentru celelalte patru, iar săptămâna viitoare vom mai face o ședință extraordinare pentru a le aproba și pe celelalte patru, pentru că 31 octombrie este termenul limită în care se poate depune documentația pentru semnarea contractului de finanțare”, spune președintele Consiliului Județean, Călin Dobra.

Președintele CJT, Călin Dobra mai spune că dacă totul decurge cum trebuie și nu vor fi probleme, la începutul anului viitor ar putea demara lucrările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here