Oportunități de promovare a firmelor timișene în Grecia 

Firmele timișene au oportunitatea de a participa la două expoziții internaționale de specialitate care vor avea loc în cursul lunii februarie, la Atena. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Greciei la București – Biroul Economic și Comercial, organizează participarea firmelor timișene, în calitate de vizitator, la două manifestări expoziționale de anvergură care se desfășoară la Atena.

Târgul Internațional HO.RE.CA 10 – 13 februarie, Metropolitan Expo, aflat la cea de-a 12 a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen dedicat industriei hoteliere și a serviciilor alimentare.“HORECA a reușit să aducă împreună majoritatea profesioniștilor din următoarele categorii: Hoteluri,  Hosteluri, Baruri & Cafenele, Bucătari, Pensiuni agro-turistice,  Comercianți de produse alimentare, Lanțuri de catering, Restaurante, Cantine – Cafenele Snack, Divertisment – Locații pentru petrecerea timpului liber, Fast Food – Pizzerii, Brutărie – Patiserie, Produse de panificație, cofetărie & înghețată”, transmit reprezentanții CCIAT.

Mai multe informații despre expoziție și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: www.horecaexpo.gr.

Aflat la cea de-a 34-a ediție, Târgul Internațional INFACOMA este cel mai important eveniment de profil din Balcani și sud-estul Europei. Se vor expune: materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.

În aceeași perioadă, în paralel se desfășoară și Târgul Internațional „AQUATHERM”, de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire.

Mai multe informații despre expoziții și evenimentele auxiliare sunt disponibile pe paginile web: http://infacoma.helexpo.gr și http://aquatherm.helexpo.gr.

Programul  “Hosted Buyers” este un serviciu pentru expozanți și vizitatori, bazat pe promovarea cooperării între întreprinderi, prin întâlniri de afaceri pre-aranjate cu expozanții. Companiile românești aplicante sunt selecționate de Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România și beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul pentru un reprezentant al firmei participante.

(Foto InstallNews)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here