Florin Piersic își celebrează a 81-a aniversare, pe scenă, la Timișoara

Actorul Florin Piersic a decis ca în acest an să-și sărbătorească ziua de naștere alături de timișoreni. În 27 ianuarie, Florin Piersic va împlini 81 de ani, iar seara de 26  ianuarie îl va găsi pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, cu un spectacol care a devenit un adevărat brand teatral al ultimului deceniu în România:  ”Străini în noapte”.

 În comedia romantică scrisă de Eric Assous și regizată de Radu Beligan, Florin Piersic joacă rolul lui Pierre, un bărbat în crepusculul vieții sentimentale și care, în absența soției, își începe noaptea  într-un bar, de unde pleacă spre casă  însoțit de Juliette (rol interpretat de  actrița Medeea Marinescu), o femeie  tânără și senzuală, ce-și învăluie identitatea într-o stranie țesătură de minciuni și secrete. Pierre află în acea seară un lucru care îi va schimba viața.

”Străini în noapte” este, în fond, o profundă și melancolică meditație  despre  fragilitatea relațiilor umane și despre cum trecerea timpul ne schimbă.”Sunt fericit să-mi petrec  această aniversare la  Timișoara, un loc de care mă leagă prietenii de o viață, cu un public matur cultural, subtil și rafinat, un loc de care mi-e mereu dor și în care mă simt întotdeauna dorit”,  mărturisește celebrul actor.

Decorul  spectacolului este opera lui Puiu Antemir, costumele  sunt creația renumitului designer Irina Schrotter, iar ilustrația muzicală este realizată de flautistul Ion Bogdan Ștefănescu.

Spectacolul începe la ora 19, iar biletele au fost puse în vânzare la Agenția Operei din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here