Optsute de șoferi amendați în Timiș. Ce infracțiuni au comis

0
221

Val de amenzi pe drumurile din Timiș. Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel, au fost aplicate peste 800 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi.

În perioada  06 – 09 iunie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au întocmite opt dosare penale şi au aplicat 804 sancţiuni contravenţionale, dintre care 289 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 150 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 72 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 40 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here