Atenție, șoferi! Se închide traficul pe DN 68A, în zona pasajului de cale ferată Ilia – Lugoj, pe raza localităţii Margina

0
209

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, în perioada 10 – 14 mai 2016, se va închide circulaţia pe DN 68A, în zona pasajului de cale ferată Ilia – Lugoj, de la km 40+480, pe raza localităţii Margina. Măsura este necesară pentru execuţia lucrărilor de înlocuire a dalelor de beton existente cu dale elastice pentru trafic greu şi foarte greu.

În perioada de desfăşurare a lucrărilor, traficul se va desfăşura pe varianta provizorie amenajată de către antreprenor în imediata apropiere a drumului naţional. Pe varianta provizorie se vor amplasa bariere mobile şi se va asigura, de către executantul lucrării, prezenţa piloţilor de dirijare a traficului, atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620, precum şi la Dispeceratul C.N.A.D.N.R., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau www.cnadnr.ro.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here