Timișoara Capitala Europeană a Culturii 2023, pare un proiect „mort”, atâta timp cât lucrurile stagnează, sau merg foarte greu. Un ultim semnal de alarmă trage și parlamentarul de Timiș Sebastian Răducanu. Acesta spune că Timișoara este luminat de bunătatea oamenilor, în timp ce autoritățile sunt incompetente.

„Suntem în anul 2022, cu un an înainte de celebrarea titlului câștigat de Capitală Europeană a Culturii, iar Timișoara nu are nici încrederea sau energia necesară, dar nici liderii care să schimbe soarta acestui proiect. Toate aceste lucruri se întâmplă din cauza latenței administrației locale, care pare să fi uitat cât de important este acest titlu atât pentru orașul nostru, cât și pentru întreaga țară.

Conceptul ”Shine Your Light / Luminează oraşul prin tine!” este sugestiv pentru realitatea trăită. Orașul este luminat doar de bunătatea și frumusețea timișorenilor, iar nu de inspirația, munca și interesul administrației locale.

Am susținut astăzi o declarație politică în cadrul Camerei Senatului României prin care am solicitat administrației Fritz să se trezească la realitate și să se implice pentru revitalizarea acestui proiect. Timișorenii nu merită o asemenea umilință”, spune senatorul Sebastian Răducanu.

Articolul precedentCoronavirusul își pierde din puteri, dar nu dispare, încă. Bilanț 6 aprilie 2022
Articolul următorPermisele se pot recupera de la Poliție și în weekend. Vezi programul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.