Șeful PNL Ludovic Orban a luat titudine după circul făcut de conducerea interimară a PNL Timișoara și amenință că va lua toate măsurile de care dispune.

Vă reamintim, Nica și Groza au trecut peste dipozițiile venite de la București, îngrădind participarea la alegeri a unor peneliști, iar circul a fost la el acasă din nou. Vezi AICI Video.

„Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal. Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri. În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL”, a scris Orban în social media.

Articolul precedentTrei decese COVID în ultimele 24 de ore. Peste 150 de noi infecții
Articolul următorUcis de propria mamă. Accident înfiorător în Banat, cu o șoferiță… fără carnet!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.