Fostul viceprimar al Timișoarei, actualmente consilier local independent, Adrian Orza, a decis, după o analiză amănunțită și acurată, pe cine va susține în Parlamentul European, la alegerile europarlamentare ce vor avea loc în data de 26 mai 2019.

Adrian Orza: Fiind consilier local independent, m-au întrebat mulți tiișoreni cu cine voi vota la aceste alegeri europarlamentare. Le-am răspuns că mă interesează atât europenismul cât și demnitatea națională, și din acest punct de vedere ALDE le îmbină cel mai bine. Pot înțelege foarte bine că niciun partid nu e perfect pentru că, știm cu toții că perfecțiunea e imposibil de atins, însă ALDE este un partid echilibrat, format din oameni profesioniști, competenți, integrii, implicați și dedicați în ceea ce fac, oameni care respectă România și pe noi, românii. Celor care m-au susținut până acum în cariera mea, le transmit să aibă încredere în continuare în tot ceea ce transmit pentru că o fac în totalitate în interesul nostru, al cetățenilor.

Adrian Orza este un personaj care și-a câștigat notorietatea și simpatia timișorenilor datorită acțiunilor pe care le-a înfăptuit de-a lungul timpului pentru Timișoara dar și prin simplu fapt că a avut mereu o poziție corectă și asumată față de cetățeni în primul rând, fiind un om integru și care nu a dezamăgit din punct de vedere politic.

Articolul precedentVictor Ponta atac direct la presedintele PSD Liviu Dragnea
Articolul următorFemeile din PSD Timis au participat la o intalnire la Valea lui Liman! Vezi despre ce este vorba?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.