Victor Ponta atac direct la presedintele PSD Liviu Dragnea

Victor Ponta este optimist în ceea ce privește alegerile europarlamentare și crede că partidul său, Pro România, va obține un scor bun. Fostul premier s-a aflat vineri, 22 martie, la Timișoara, alături de Mihai Tudose, unde a criticat situația din PSD. Astfel, Victor Ponta a spus că Pro România obligă PSD să se schimbe sau să dispară.

Eu cred că e bine că există USR, pentru că îl obligă pe PNL ori să se schimbe, ori să dispară. Pe partea stângă, e bine că există Pro România, pentru că îi obligăm pe cei din PSD ori să se schimbe, ori să dispară. Pro România este o forță politică nouă, care o obligă pe cea veche ori să se schimbe, să se adapteze, ori să dispară. S-a întâmplat lucrul acesta în toată Europa, și în Franța, și în Italia, și în Germania“, a spus Victor Ponta.

Totodată, liderul Pro România a precizat că PSD s-a teleormanizat, iar dacă nu se va schimba, atunci partidul are șanse mari să dispară. “PSD-ul în loc să se schimbe, s-a teleormanizat. Teleormanizarea este forma feudală cea mai retrogradă din România. Nu am nicio problemă cu oamenii din Teleorman, am o problemă cu sistemul. Vine un jupân, își pune niște slugi și conduce tot și toată lumea este angajată la stat. Teleormanizarea nu poate funcționa în toată țara, nu poate funcționa în Banat, în Ardeal, în Iași, în  Constanța. Dacă nu se oprește teleormanizarea, PSD o să dispară“, a mai adăugat Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here