Ovidiu Sîrbu, secretar de stat ALDE, a sprijinit alocarea a 16 milioane de lei pentru reabilitarea Gării de Nord din Timișoara!

ALDE Timiș susține proiectele legate de modernizare a orașului. Astfel, în contextul Capitalei Culturale Europene în anul 2021, reprezentanții ALDE își doresc să fie modernizate porțile de intrare în oraș, atât pe cale aeriană, rutieră cât și feroviară.

Ministerul Tansportului a alocat din buget, suma de 16 milioane lei, pentru reabilitarea și modernizarea Gării de Nord din Timișoara, gara fiind cea mai mare din Regiunea de Vest. Printre lucrările ce se vor efectua amintim reabilitarea fațadei clădirii, peroanelor și tunelul pietonal.

În calitate de Secretar de Stat la Ministerul Transporturilor, voi promova și susține toate proiectele de infrastructură, pentru ca Timișoara să fie poziționată pe harta țării acolo unde îi este locul”, spune Ovidiu Sîrbu, secretar de stat și președinte ALDE Timișoara.

Prima clădire a Gării a fost construită între anii 1897 – 1899. Municipiul Timișoara este legat de principalele orașe din România, dar și din Europa. Gara de Nord are legături directe cu Budapesta și Serbia și este una dintre cele mai aglomerate gări din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here