Panică în zona Dacia! O mașină de gunoi a fost făcută scrum

Alarma s-a dat astăzi în jurul prânzului! O mașină a societății de salubrizare ce ridica gunoiul a luat foc pe strada Stelelor, în zona Dacia.

Șoferul mașinii și ceilalți angajați ai Retim au încercat să stingă flăcările cu un extinctor, însă incendiul s-a extins cu repeziciune. În câteva minute toată cabina mașinii a ars ca o torță.

Este vorba despre un incendiu la o mașină Retim. A ars compartimentul motor și cabina în proporție de 100%. În continuare se acționează pentru inundarea remorcii, pentru că accesul în interior este foarte greu Nu sunt probleme deosebite, nu s-a extins la alte mașini, nu sunt victime. Se acționează cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, doi subofițeri și un subofițer. Cauzele producerii incendiului vor fi stabilite după terminarea intervenției”, spune Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al ISU Banat.

Pompierii intervin și la această oră și încearcă să inunde remorca autospecialei, plină cu gunoaie, pentru a evita ca deșeurile să se aprindă din nou. Conteinerul nu mai poate fi deschis, acesta fiind acționat hidraulic.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.