Alarma s-a dat astăzi în jurul prânzului! O mașină a societății de salubrizare ce ridica gunoiul a luat foc pe strada Stelelor, în zona Dacia.

Șoferul mașinii și ceilalți angajați ai Retim au încercat să stingă flăcările cu un extinctor, însă incendiul s-a extins cu repeziciune. În câteva minute toată cabina mașinii a ars ca o torță.

Este vorba despre un incendiu la o mașină Retim. A ars compartimentul motor și cabina în proporție de 100%. În continuare se acționează pentru inundarea remorcii, pentru că accesul în interior este foarte greu Nu sunt probleme deosebite, nu s-a extins la alte mașini, nu sunt victime. Se acționează cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, doi subofițeri și un subofițer. Cauzele producerii incendiului vor fi stabilite după terminarea intervenției”, spune Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al ISU Banat.

Pompierii intervin și la această oră și încearcă să inunde remorca autospecialei, plină cu gunoaie, pentru a evita ca deșeurile să se aprindă din nou. Conteinerul nu mai poate fi deschis, acesta fiind acționat hidraulic.

 

Articolul precedentSinucidere șocantă în vestul țării! O tânără de 20 de ani și-a pus capăt zilelor
Articolul următorContinuă ridicarea mașinilor abandonate din Timișoara! Se eliberează locurile de parcare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.