Parcarea din spatele magazinului Bega luată de Primăria Timișoara

Parcarea din spatele centrului comercial Bega poate reveni în proprietatea Primăriei Timișoara. Și asta după ce a ajuns în proprietatea firmei Bega Turism, deținută de oamenii de afaceri Emil și Marius Cristescu.

Anuntul a fost făcut astăzi de primarul Nicolae Robu. Reamintim, terenul a fost atribuit fraților Cristescu de către Ministerul Economiei în 2014. Autoritățile locale au depus o plângere în instanță, iar acum Curtea de Apel Timișoara i-a dat câștig de cauză. Mai exact, Curtea de Apel Timișoara consemnează faptul că terenul a intrat ilegal în posesia fraților Cristescu și solicită anularea certificatului de atestare a dreptului de proprietate asupra terenului. “Am pierdut acel teren printr-o decizie a Ministerului Economiei care a atribuit terenul pe baza Hotărârii de Guvern 834 societății comerciale Bega Turism. Ne-am îndreptat împotriva Ministerului Economiei și la prima instanță am avut câștig de cauză”, a explicat edilul Nicolae Robu.

Decizia nu este una definitivă! Bega Turism SA  poate depune recurs în următoarele 15 zile. Recursul din acest dosar se va judeca la Curtea Supremă.

(Foto: www.adevarul.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here