Polițiștii derulează acțiuni de prevenire a furturilor din autoturisme

Polițiștii atrag atenția că bunurile lăsate în autoturisme pot fi o pradă ușoară pentru hoți. Oamenii legii vă recomandă să nu lăsați, la vedere, în autoturisme aparate GPS, telefoane mobile, detectoare de radar, genți.

În plus, recomandă să nu vă lăsaţi autoturismul deschis sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiţi doar pentru câteva momente, iar atunci când lăsați mașina parcată este bine să închideți complet toate geamurile.

Nu parcaţi la întâmplare. Căutaţi un loc bine iluminat, supravegheat şi frecventat!

Nu lăsaţi niciodată autoturismul deschis când îl părăsiţi, chiar şi pentru câteva momente! Montaţi un sistem de alarmă antifurt!

Timp de trei zile, poliţiştii Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii furturilor din autoturisme pe raza municipiului Timişoara. În perioada 28-30 martie, poliţiştii din cadrul Biroului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea furturilor din autoturisme, pe raza municipiului Timişoara.

Astfel, poliţiştii au purtat discuţii cu cetăţenii în scopul informării acestora cu privire la modurile de operare folosite de infractori şi importanţa adoptării unor măsuri de siguranţă care stau la îndemâna tuturor, pentru prevenirea furturilor din autoturisme.

În cazul în care constatați că s-a comis un furt, trebuie să știți că nu este bine să atingeți autoturismul până la sosirea polițiștilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here