Parteneriat de succes între Ungaria și România la dublu feminin. Fanny și Miki, campioane la Budapesta. Tecău va juca finala la Hamburg

Perechea Mihaela Buzărnescu/Fanny Stollar (România/Ungaria) a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 250 de la Budapesta.

Buzărnescu şi Stollar au învins în finală echipa Aliona Bolsova Zadoinov (Spania) / Tamara Korpatsch (Germania), scor 6-4, 6-4, într-o oră şi 16 minute. Românca şi colega sa au obţinut 10.300 de dolari şi 280 de puncte. Partida a fost destul de echilibrată, adversarele s-au desprins la 3-1 în primul set, dar Miki și Fanny au revenit cu lovituri spectaculoase și au luat prima manșă. În setul doi, românca și unguroica s-au dus la 3-0 și au servit pentru meci la 5-4, câștigând pe merit o finală de mare calitate. După turneul de la Budapesta, Mihaela Buzărnescu va pleca direct la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Finală și pentru Horia

Perechea Horia Tecău/Kevin Krawietz (România/Germania), cap de serie numărul 1, s-a calificat în finala turneului de 500 de puncte de la Hamburg, cu premii de 1,16 milioane de euro. Tecău şi Krawietz au trecut în semifinale de cuplul Jamie Cerretani/Hans Verdugo Hach (SUA/Mexic), scor 6-3, 6-4. În finală, Tecău şi Krawietz vor întâlni perechea Tim Puetz/Michael Venus (Germania/Noua Zeelandă). Calificarea în finală este recompensată cu 24.970 de euro şi câte 300 de puncte ATP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here