Societatea de Transport Public Timișoara anunță semnarea unui parteneriat cu compania Mastercard în scopul încurajării utilizării transportului în comun.
Astfel, în perioada 15 iunie – 15 septembrie 2023, pentru plata cu cardul Mastercard direct în mijloacele de transport din Timișoara, se acordă o rambursare reprezentând prețul biletului individual (4 lei pentru autobuz si 1 leu pentru vaporetto), în limita a 12 lei per card pe perioada campaniei.

„Fie că aleg metroul, autobuzul, bicicleta, taxiul sau mașina personală, călătorii au la dispoziție opțiuni de transport mai diverse ca niciodată. Mastercard colaborează cu furnizorii de mobilitate urbană, din sectorul public și privat, pentru a face experiența călătorilor mai simplă, mai rapidă și mai eficientă. De la soluții de plată pentru mijloacele de transport în comun, la soluții de interoperabilitate pentru transportul cu mașini electrice, punem la dispoziție expertiza, datele și soluțiile noastre pentru eficientizarea mobilității. Ne bucurăm că, alături de Primăria Municipiului Timișoara și Societatea de Transport Public Timișoara, îi încurajăm pe timișoreni să aleagă transportul public și plata cu cardul a biletului de călătorie, alegere care, dincolo de beneficiile oferite în cadrul campaniei, are un impact pozitiv asupra mediului și a fluidizării traficului din oraș”, a declarat Cosmin Vladimirescu, General Manager Mastercard România și Croația.

„Ne bucurăm să vedem că timișorenii au integrat în mod natural în viața lor plățile contactless în mijloacele de transport în comun, la patru ani de când am implementat sistemul în Timișoara. Peste 5 milioane de tranzacții s-au înregistrat din 2019 până în prezent, din care aproximativ 150.000 numai în luna mai a acestui an, pe un trend care crește încontinuu. Timișoara se situează astfel în top 3 orașe din țară, din cele 18 orașe în care am introdus acest mijloc de plată și suntem convinși că adopția va crește mai departe, deoarece este o metodă sigură, rapidă și modernă de plată a călătoriei”, a declarat Ciprian Nicolae, Șef Departament Acceptare Carduri, BCR.

„Ne bucură acest parteneriat care încurajează atât utilizarea transportului în comun, cât și folosirea unor mijloace flexibile de plată în vehiculele noastre. Ne dorim ca această campanie să devină un eveniment periodic. Vom continua să inovăm și să căutăm modalități de a îmbunătăți experiența de călătorie a utilizatorilor noștri și de a susține dezvoltarea durabilă a transportului public”, a declarat Constantin Cocheci, directorul Societății de Transport Public Timișoara.

Articolul precedentBani pentru spitalele din Timiș
Articolul următorCriminal capturat în jurul Gării de Nord!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.