Lucrurile în Timiş se mişcă, greu, dar se mişcă. Se lucrează la terminalul de plecări externe de la aeroport, la o investiţie feroviară foarte necesară şi la centura de vest.

„Am vizitat astăzi, alături de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, șantierul terminalului de plecări externe de la Aeroportul Internațional Traian Vuia Timișoara, o investiție de peste 180 de milioane de lei. Stadiul actual al lucrărilor este de aproximativ 75%, constructorul având termen de finalizare până la mijlocul lunii ianuarie a anului viitor. Potrivit estimărilor specialiștilor, această dată va fi respectată, ceea ce înseamnă un confort sporit pentru pasageri.

Tot azi, a fost anunțată lansarea licitației pentru legătura feroviară dintre Aeroportul Timișoara și Gara de Est, iar la mijlocul săptămânii viitoare vor putea fi depuse oferte pentru descărcarea de pe autostradă de la Sânandrei. Termenul de depunere a ofertelor pentru realizarea celor două investiții va fi începutul lunii decembrie. De asemenea, în ultima lună a anului va fi lansată licitația pentru centura de vest, care este prevăzută la 4 benzi, și care va porni din Calea Aradului și se va conecta cu centura de sud”, a explicat liderul PSD Timiş, Alfred Simonis.

Articolul precedentModificare în tarifele de facturare a deşeurilor, în Zona 1 Timiş
Articolul următorPasulijada a adunat bucatari din trei tari si pofticiosi din tot judetul Timis si nu numai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.