Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara, în cadrul unei acţiuni comune cu poliţişti din cadrul Poliţiei Dudeştii Vechi, au depistat patru cetăţeni din Algeria şi unul din Maroc, care intenţionau să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

Ieri, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în cooperare cu lucrători din cadrul Poliţiei Dudeştii Vechi, acţionând în urma unei informaţii, au declanşat o acţiune pe linia migraţiei ilegale în zona de competenţă. Astfel, au fost observate cinci persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia, spre interiorul ţării. Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

migranti

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceştia sunt patru cetăţeni din Algeria şi un cetăţean din Maroc, cu vârste cuprinse între 20 şi 25 de ani, care nu aveau documente de identitate asupra lor. Tinerii au declarat că au încercat să intre ilegal în România, pe la frontiera verde, întrucât nu deţineau documente legale de intrare în ţară şi intenţionau să ajungă în state din vestul Europei, la rude.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentA început sesiunea de toamnă a Bacalaureatului. Peste o mie patrusute de elevi înscriși
Articolul următorBitdefender se alătură INCUBOXX și sprijină start-upurile din IT&C

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.