Un nou val de migranți la granița de vest a țării. Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, în zona de competenţă, patru cetăţeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. Cei patru au fost predaţi autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

În data de 26.03.2017, în jurul orei 15.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Lunga, judeţul Timiş, au observat patru persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul ţării.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că este vorba despre patru cetăţeni albanezi, având vârste cuprinse între 22 şi 51 de ani. Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos,pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind predate autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

Articolul precedentZiua Jandarmeriei Române va fi marcată la Timișoara prin diverse acțiuni
Articolul următorProiectul “Consolidarea educaţiei şi dezvoltarea competenţelor de muncă şi formare”, la final

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.