Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia, au depistat în zona de competenţă, patru cetăţeni din Kosovo, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Ieri în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moraviţa, în cooperare cu poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Gătaia, judeţul Timiş, au depistat în zona de competenţă, la graniţa cu Serbia, patru persoane de sex masculin. Persoanele, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre patru cetăţeni din Kosovo, cu vârste cuprinse între 24 şi 35 de ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi, care au solicitat protecţie din partea statului român, au fost preluaţi de lucrători din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara.

Articolul precedentRazie a polițiștilor la Făget! Amenzi de 40 mii lei
Articolul următorŢigări de contrabandă confiscate de poliţişti de frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.