Razie a polițiștilor la Făget! Amenzi de 40 mii lei

Poliţiştii orașului Făget și Secției 6 Rurale Găvojdia au acţionat pe raza de competență, în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În zilele de weekend, polițiștii timișeni au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza de competență a Poliției Orașului Făget și a Secției 6 Rurale Găvojdia.

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigaţii criminale. Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost verificate aproape 250 de autovehicule şi legitimate peste 300 de persoane. În urma controalelor efectuate, au fost constatate 2 infracțiune şi aplicate 107 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala, a ordinii si liniștii publice, Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite și pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de aproape 40.000 de lei.

Poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras 4 certificate de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here