Patru migranţi din Pakistan opriți la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat în zona de competenţă patru cetăţeni străini, care au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

Sâmbătă, în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, în cooperare cu lucratorii Postului de Poliţie Sânnicolau Mare, au depistat în zona de competenţă, patru persoane de sex masculin, care nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră. Acestea au fost conduse la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre patru cetăţeni din Pakistan, trei bărbaţi şi un minor, având vârste cuprinse între 13 şi 20 ani. Persoanele în cauză au declarat că au încercat să treacă frontiera din Serbia în România cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane urmand a fi preluate de lucrătorii din cadrul Centrului de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Timişoara, pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here