Patru tineri din Timişoara, ridicaţi de poliţiştii arădeni! Sunt suspectaţi de trafic de droguri

Patru tineri din Timişoara au fost ridicaţi de poliţişti.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad au reuşit destructurarea unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și mare risc. Membrii grupării, patru tineri din Timiș, urmează a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Conform poliţiştilor, din cercetări a reieşit faptul că de anul trecut, gruparea constituită din patru tineri cu vârste cuprinse între 19 şi 25 de ani, toţi din judeţul Timiş, acţionau pe linia traficului de droguri de risc şi mare risc pe relaţia Olanda-România.

Poliţiştii de la Crimă Organizată au depistat ieri în flagrant un tânăr de 20 de ani, în timp ce vindea 250 de comprimate ecstasy. În plus, în urma verificărilor, poliţiştii au mai găsit asupra sa alte 240 de astfel de comprimate.

Tot în cursul zilei de ieri poliţiştii arăndei au făcut trei percheziţii în Timişoara, la locuinţele membrilor grupării.

În urma perchezițiilor, poliţiştii au fost ridicat 202 grame de cannabis și 4.535 comprimate XTC cu diferite logo-uri, în valoare de aproximativ 263.850 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here