Patruzeci și patru de  agenţi angajați la I.P.J. Timiș

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş şi-a mărit de astăzi echipa. Patruzeci și patru de agenţi de ordine şi siguranţă publică, recrutaţi din sursă externă îşi vor desfăşura activitatea la posturile comunale de poliţie.

 La sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş s-au prezentat cei 44 de tineri, care au promovat examenul organizat, la data de 14 mai a.c., în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Cei 44 de agenţi de poliţie proaspăt angajaţi au parcurs toate etapele de selecţie (au fost declaraţi ,,apt” din punct de vedere medical, fizic şi psihic şi au promovat proba de evaluare a cunoştinţelor teoretice) şi urmează să participe la cursul de iniţiere în carieră. Aceştia vor lucra ca agenţi de ordine şi siguranţă publică la posturile comunale de poliţie de pe raza judeţului Timiş.

Potrivit reprezentanților I.P.J, toţi se vor afla sub îndrumarea unor tutori care îi vor ajuta sa îşi completeze, aprofundeze şi consolideze deprinderile menite să asigure formarea acestora ca poliţişti, iar după 6 luni vor susţine un examen de definitivare.

angajari IPJ

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here