Pe biciclete în promovarea voluntariatului!

0
18

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ‘Banat’ al județului Timiș a organizat sambata un eveniment ‘Pe biciclete în promovarea voluntariatului!’. Este primul eveniment de agest gen, din țară.

Scopul acestei actiuni a fost de a promova și a susține activitățile de voluntariat din cadrul instituției.

La eveniment au participat aproximativ 150 de persoane, care au parcurs un traseu de aproximativ 12 km, dintre care 6 km prin oraș și alți 6 km off-road. Plecarea a fost de la sediul inspectoratului — Str. Înfrățirii — Bdul. Take Ionescu — Punctele Cardinale — Str. Martin Luther — Bdul. Ion C. Brătianu — Str. Michelangelo — Str. Cluj — Str. Arie? — Calea Martirilor 1989 — Calea Timișoarei — Comuna Giroc — Str. Trandafirilor — Complex Flonta, iar finișul a fost în Lunca Timișului, unde participanții au fost așteptați cu băuturi răcoritoare și gulaș. Traseul a fost parcurs în aproximativ o oră și un sfert.

În Lunca Timișului a fost amenajată și o expoziție statică cu tehnica de intervenție, respectiv o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială SMURD și una pirotehnică, pentru a arăta potențialilor voluntari cu ce se ocupa ISU.

Evenimentul s-a desfășurat fără incidente, coloana fiind însoțită de un echipaj de la poliția rutieră, iar participanții au oferit un feedback pozitiv, fiind foarte entuziasmați de organizarea și desfășurarea evenimentului.

Persoanele cu vârste cuprinse între 16 și 60 (plus) ani ce doresc să devină voluntari în cadrul inspectoratului și să participe alături de pompierii militari la intervenții, sunt invitati să se înscrie la Detașamentul 2 Timișoara, str. 16 Decembrie 1989, nr. 48, între orele 09:00 — 16:00. Persoană de contact Ciovică Alin.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here