Sâmbătă, 16 aprilie, Centrul eparhial al Mitropoliei Banatului organizează, începând cu ora 17:00, tradiționalul pelerinaj al Floriilor.

Vor participa ierarhi împreună cu preoții și credincioșii parohiilor din Timișoara. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Ioan va fi, de asemenea, prezent la pelerinaj.

Acest pelerinaj va avea două puncte de plecare spre Catedrala Mitropolitană, pe următoarele trasee: ora 17:15 – Biserica Ortodoxă din Piața Alexandru Mocioni (Küttl) – B-dul 16 Decembrie 1989 – Podul Traian – Catedrala Mitropolitană și ora 17:40 – Mitropolia Banatului – B-dul C.D. Loga nr.7 – Catedrala Mitropolitană, unde va continua cu slujba Vecerniei mari, unită cu Litia.

„Pelerinajul de Florii, călătorie spirituală în duh și adevăr, este o chemare la rememorarea momentelor derulate în urmă cu 2000 de ani și la urmarea lui Hristos pe drumul spre Înviere”, au transmis reprezentanții Mitropoliei Banatului.

Articolul precedentADID Timiș: Gestionați responsabil deșeurile periculoase din menajer!
Articolul următor79 de șoferi au luat amendă în ultimul timp pentru că au oprit neregulamentar pe piste de biciclete sau pe trotuare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.