Perchezitii DNA la PSD Arad și DRDP Timișoara. E vorba de un caz de coruptie.

In vizorul procurorilor sunt 3 parlamentari din Arad si Caras Severin, Dorel Caprar, Florin Tripa si Ioan Chisalita. Vizat ar fi seful Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara Cristian Ispravnic.

Potrivit anchetatorilor, dosarul are legatura cu spagile încasate la cântarul pentru camioane la punctul de trecere a frontierei Nadlac 2 din Arad.

”Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, săvârşite în perioada 2016-2019. În cursul zilei de 09 decembrie 2019, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate pe raza județelor Timiș și Arad, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediul județean al unui partid politic și domiciliile unor persoane fizice”, transmit procurorii DNA.

Faptele ar fi fost comise in perioada 2016 – 2019.

Articolul precedentDecembrie – luna bucuriei împărtășite la Muzeul Satului Bănățean! Vezi aici programul
Articolul următorVrei sa „cuceresti Vestul” in domeniul business? Iata care sunt cele mai profitabile domenii din aceasta zona

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.