Percheziţii domiciliare în judeţul Mehedinţi. Polițiștii au descins la traficanții de țigări

perchezitii tigari in MH

Percheziții în judeţul Mehedinţi la locuinţele unor persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Drobeta Turnu   Severin, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, au efectuat ieri percheziţii, fiind duse la audieri trei persoane.

Este vorba despre trei cetăţeni români, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 48 şi 50 de ani, persoane suspecte de săvârşirea unor infracţiuni de contrabandă cu produse accizabile. Percheziţiile au fost efectuate într-un dosar de urmărire penală aflat în instrumentarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, acesta având ca obiect săvârşirea în formă continuă, de către mai mulţi cetăţeni români, a infracţiunilor de contrabandă calificată cu produse accizabile.

În urma percheziţiilor au fost descoperite 1.073 pachete de ţigări netimbrate diferite mărci, 1,400 kg de tutun, 785 tuburi de ţigări şi un aparat special creat pentru confecţionarea acestora.

Astăzi, persoanele în cauză vor fi conduse la Parchetul de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin, unde procurorul de caz va proceda la audierea lor şi luarea măsurilor legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here