Percheziții în Timiș și Gorj, la o rețea care se ocupa cu trafic de droguri. Mai multe persoane, duse la audieri

Percheziții, joi dimineață, la persoane care se ocupau de trafic de droguri de mare risc. Oamenii legii au descins în mai multe locații din Timiș și Gorj și au găsit amfetamină, MDMA și canabis.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu cei de la DIICOT Timișoara, au descins în 20 de locații din Timiș și Gorj. Nu mai puțin de 16 persoane au fost duse la audieri, la sediul DIICOT Timișoara, în urma celor 20 de percheziții.

Conform unor informații, oamenii legii au descins la mai multe locații din Timișoara și în zona periurbană, dar și în Gătaia sau Deta. Au fost găsite zeci de pastile de MDMA (ecstasy), dar și amfetamină și canabis.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. La acțiuni participă polițiști ai S.C.C.O. Arad, S.C.C.O. Caraș-Severin și  jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Glad Voievod” Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here