paul-manz-1-640x378

Procurorii DIICOT şi trupele speciale de intervenţie ale Poliţiei fac, în această dimineaţa, 11 percheziţii în Timiş şi Arad într-un dosar de trafic de persoane.  Printre cei vizaţi sunt un component al trupei DJ Project, un poliţist, dar şi mai mulţi lideri ai lumii interlope din municipiul Timişoara.

Potrivit unor surse judiciare, joi dimineaţa au loc nouă percheziţii în Timişoara, una în comuna Dumbrăviţa, aflată lângă Timişoara, şi încă una la Arad, într-un dosar de trafic de persoane.

Sursele citate susţin că suspecţii plasau tinere, unele minore, unor clienţi dispuşi să plătească pentru a întreţine relaţii sexuale cu acestea.

Aceleaşi surse mai spun că reţeaua era condusă de Paul Mânzu, un cunoscut membru al lumii interlope din Timişoara la vila căruia aveau loc întâlnirile între fete şi clienţi. Fetele erau filmate în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, iar dacă acestea refuzau pe viitor să se supună, erau ameninţate că imaginile video vor fi trimise părinţilor lor.

Sursele citate spun că vizat de percheziţii este şi Ovidiu Torj, fostul soţ al lui Brigitte Năstase, acum soţia lui Ilie Năstase. Torj ar fi făcut parte din aceeaşi reţea. O percheziţie are loc la locuinţa unui poliţist de la Secţia 1 Poliţie Timişoara, Ovidiu Gîţan, care în anul 2013 a mai fost implicat într-un scandal, după ce un bărbat l-a acuzat că l-a bătut. De asemenea, locuinţa lui DJ Gino Manzotti, component al trupei DJ Project, este percheziţionată joi dimineaţa, afirmă sursele citate, care spun că cei doi, Ovidiu Gîţan şi DJ Gino Manzotti, sunt cercetaţi pentru folosirea serviciilor unei persoane exploatate despre care beneficiarul ştia că este victima traficului de persoane.

Ceilalţi suspecţi vor fi cercetaţi pentru constituire de grup infracţional organizat şi trafic de persoane. În total peste 25 de persoane suspectate urmează să fie duse la audieri, în acest caz.

Pe lângă acestea, vor fi audiaţi un avocat şi un judecător, ambii din Timişoara, dar şi mai mulţi oameni de afaceri care ar fi beneficiat de serviciile fetelor. Vila din Dumbrăviţa a lui Paul Mânzu era cartierul general al grupării, aici  erau organizate orgii sexuale, din care nu lipseau, conform probelor strânse de anchetatori, drogurile, de la cannabis până la cocaină. Printre clienţii grupării au fost identificaţi  judecătorul Nicolae Tomuş de la Judecătoria Timişoara, prosperul om de afaceri arădean Cosmin Codrin, avocatul Adrian Popescu, dar şi Handke Giuseppe, cunoscut ca DJ Manzotti.

UPDATE: În urma perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori la domiciliul agentului de poliție Ovidiu Gîţan, aceștia au găsit în cuptor o farfurie,  pe care se găsea praf alb, cel mai probabil cocaină, dar și câteva paie care conțineau aceeași substanță. Acestea au fost ridicate în vederea stabilirii cu exactitate a conținutului. Liderul grupării infracționale, Paul Mânzu, dar și agentul Ovidiu Gîțan au fost trimiși la spital pentru efectuarea unor teste în vederea depistării unui eventual consum de droguri.

(Sursa foto: pressalert.ro)

Articolul precedentRomania preda o lectie Nabimiei la Rugby Natios Cup. Vezi cati timisoareni au luat parte la acest succes
Articolul următorRectorul UVT, scrisoare deschisă către parlamentari

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.