Percheziții în Timiș, dimineață, la persoanele suspectate de delapidare! Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș efectuează 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Lugoj, la reprezentanții unei asociații de proprietari bănuiți de delapidare. Prejudiciul cauzat este estimat la 265.000 lei.

La data de 1 noiembrie , în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează două percheziții domiciliare  la persoane bănuite de delapidare.

În fapt, la data de 22 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un furnizor de utilități publice din municipiul Lugoj despre faptul că reprezentanții unei asociații de proprietari și-ar fi însușit în mod ilegal sume de bani din gestiune. Astfel, la data de 5 februarie, s-a dispus începerea urmăririi penale față de președintele și casierul asociației, de 79 de ani, respectiv 62 de ani.

În urma expertizei financiar – contabile efectuate, s-a stabilit că evidența contabilă a asociației nu ar fi fost întocmită corespunzător, cei doi fiind bănuiți că ar conduce o evidență contabilă dublă, fapt ce ar favoriza sustragerea de bani din gestiune, în paguba membrilor și a furnizorilor de utilități.Prejudiciul cauzat este estimat la 265.000 de lei.

Prin efectuarea perchezițiilor polițiștii urmăresc ridicarea unor documente și înscrisuri, din perioada 2009-2015, pentru completarea probatoriului.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanele în cauză.

Articolul precedentGrindeanu:”Am încredere că oamenii știu cine a guvernat bine și corect”
Articolul următorFațada Operei Naționale din Timișoara intră în reabilitare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.