Percheziții la traficanții de droguri din Timiș! Cinci persoane duse la DIICOT

0

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Timișoara și ai Direcției Operațiuni Speciale, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au  făcut în această dimineață 6 percheziţii la locuinţele membrilor unei grupări infracţionale specializate în trafic şi consum ilicit de droguri de risc.

 ”Astăzi, 19 iunie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara au efectuat 6 percheziţii domiciliare pe raza localităților Variaș și Periam. Percheziţiile au vizat destructurarea unei grupări infracționale specializată în trafic şi consum ilicit de droguri de risc”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

 În cadrul acţiunii, au fost descoperite diverse cantităţi de cannabis și 55 de plante de canabis aflate în diferite stadii de dezvoltare.

Cinci persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 36 de ani,  au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. Timișoara, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timișoara.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here