Prăpăd pe șoselele din Timiș! A ”plouat” cu amenzi în weekend

0

În zilele de week-end, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Oamenii legii au aplicat peste 500 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, cele mai multe pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

”În perioada 16  – 18 iunie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, reducerii riscului rutier pe drumurile naţionale, drumurile judeţene şi în localităţi, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive  şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare”, spun reprezentanții IPJ Timiș.

Poliţiştii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 532 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 244 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum, 44 pentru neutilizarea centurii de siguranţă și 14 pentru indisciplină pietonală.

Totodată au fost reţinut 23 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi limitelor legale de viteză.

De asemenea, au fost retrase 12 de certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here