Perioadă aglomerată la Camera de Comerţ din Timiş: expoziţii, misiuni economice şi seminarii!

Expoziţii, misiuni economice, dar şi seminarii de larg interes! Toate vor avea loc în perioada următoare la Camera de Comerţ din Timiş.

Miercuri debutează Salonul Industriei Uşoare, ediţia de Paşte. Expoziţia cu vânzare îşi deschide porţile pentru public în 21 martie, iar la eveniment vor participa aproximativ 60 de expozanţi din toată ţara. Comercianţii expun o gamă largă de produse, de la articole de îmbrăcăminte, tricotaje, încălţăminte, marochinarie, pielărie, blănărie şi accesorii. Expozitia se deschide miercuri, iar timişorenii îi pot trece pragul până duminică inclusiv.

Tot miercuri, de la ora 11, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri va avea loc un seminar de informare privind legislaţia în domeniul fiscal, susţinut de reprezentanţii Direcţiei Regionale a Finanţelor Timişoara.  În acelasi timp, tot la Centrul Regional de Afaceri, în Sala Nera, cel de-al doilea târg de job-uri din cadrul proiectului LaborNet – Reţea pentru mobilitatea forţei de muncă în zona trasfrontalieră.

De asemenea, în perioada următoare, reprezentanţii Camerei de Comerţ organizează un seminar dedicat Protecţiei Datelor cu Caracter Personal.

Tot în perioada următoare vor avea loc mai multe misiuni economice pentru oamenii de afaceri din Timiş. Astfel, firmele interesate se pot înscrie să participe la misiuni economice în Porto (Portugalia), Tel Aviv şi Ierusalim (Israel) şi Salonic (Grecia).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here