Peste 100 de amenzi pentru cei care nu poartă mască sau umblă aiurea după căderea nopții

Polițiștii timișeni împreună cu polițiștii locali, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, pompierii din cadrul I.S.U Banat și reprezentanți ai I.T.M Timiș au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

În data de 5 octombrie, la activităţi au participat 285 de forţe de ordine, fiind verificate 93 de societăți comerciale, precum şi 113 mijloace de transport persoane, dintre care 38 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 102 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 38.000 de lei. Dintre acestea, 97 de sancțiuni în valoare de 35.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii și 5 sancțiuni în valoare de 2.500 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind libera circulație.

Având în vedere incidența cazurilor Covid-19 raportat la 1000 de locuitori, politiștii acționează în continuare pentru ca prevederile instituite să fie respectate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.