Poli va juca cu Rapid în optimile Cupei. Reacția noului antrenor

nicolae croitoru

Politehnica Timișoara va evolua la finele lunii pe teren propriu cu Rapid pentru un loc în sferturile Cupei României. Bănățenii au trecut în tururile anterioare de Lipova și Slobozia.

„Frumos meci. Pentru început aş dori să precizez că prezenţa în această etapă a competiţiei este rodul muncii desfăşurate de Dorin Toma şi echipa şi cred că trebuie apreciată ca atare. Cupa este o competiţie cu un specific aparte, ştim cu toţii acest lucru şi privită din această perspectivă ne permite să avem speranţe. Legat de jocul cu Rapid, eu cred că este un joc care ne va permite să ne cunoaştem, să ne evaluăm potenţialul pe care-l avem la momentul actual şi raportat la nivelul Ligii I, pentru că acolo ne dorim cu toţii să revenim într-un viitor nu foarte îndepărtat. Privită din perspectiva suporterilor, pentru că până la urmă fotbalul este pentru suporteri, eu cred că este cea mai interesantă partidă a acestei etape a Cupei României, pentru că se întâlnesc cele mai frumoase două galerii şi care pe deasupra sunt şi înfrăţite. Sunt convins că din acest punct de vedere în tribună va fi un spectacol deosebit. Rămâne ca şi noi şi sperăm să realizăm lucrul acesta, să ne ridicăm la nivelul spectacolului din tribună şi, desigur, să facem un joc foarte bun şi să obţinem un rezultat foarte bun, de ce nu?!”, a declarat Nicolae Croitoru, antrenorul principal al Politehnicii.

Acesta a subliniat că dorinţa de victorie a alb-violeţilor trebuie să fie cu atât mai mare cu cât în sezonul trecut giuleştenii s-au impus în toate întâlnirile: „Sigur, practic s-a decis acolo cine rămâne în Liga 2 şi cine merge în Liga 1. Pentru că dacă Rapid nu câştiga la Timişoara, situaţia lor nu era chiar roză… au prins cu greu play-off-ul… Este foarte bine că jucăm cu o echipă de Liga I, ca să creştem trebuie să ne înfruntăm cu adversari dificili”.

Nicolae Croitoru participă în aceste zile la acţiunea lotului naţional U19, unde este antrenor secund şi în cadrul căruia a fost selecţionat şi jucătorul Doru Andrei. Săptămâna aceasta antrenamentele alb-violeţilor sunt conduse de staff-ul tehnic format din: Lucian Dobre (antrenor secund), Antonio Foale (antrenor secund), Mădălin Smaranda (antrenor cu portarii) Adrian Rus (fiziokinetoterapeut) şi Marius Inciulescu (kinetoterapeut).

Politehnica va disputa sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 11.00, la Covaci, un joc de verificare cu CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, liderul Seriei a 8-a a Ligii 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here