Peste 1000 de elevi așteaptă rezultatele concursurilor în cadrul evenimentului „Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tău”

Peste 1000 de tineri așteaptă cu nerăbdare rezultatele la cele șapte concursuri de verificare a cunoștiintelor, organizate în cadrul evenimentului „Politehnica Timisoara – un pas spre viitorul tău”. Festivitatea de premiere va avea loc la ora 18:00, sălile D1 si A101, clădirea Electro.

Aceștia s-au înscris în programul „Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!”, care are loc în perioada 13-15 mai. Astfel, liceenii au ocazia să cunoască mediul universitar tehnic timișorean, oferta de studii a Politehnicii, vor putea să-și verifice cunoștiințele în domeniile de interes prin participarea la concursurile organizate de facultăți, vor lua contact cu cei care sunt deja studenți și vor cunoaşte îndeaproape orașul Timișoara.

UPT

Ieri, elevii veniti din aproape 20 de judete, din Republica Moldova si din Serbia, au avut parte de o deschidere cu surprize la Sala Capitol a Filarmonicii „Banatul”, în prezența rectorului UPT, prof.univ.dr.ing. Viorel-Aurel Șerban, a reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Timiș și a directorilor unor importante companii din Timișoara, fiind urmate de un moment muzical deosebit de aplaudat, asigurat de 4 tineri talentati  de la Vest Phoenix Cover.

„Politehnica Timișoara – un pas spre viitorul tău!” se adresează tinerilor din clasele  IX – XII și dorește informarea și familiarizarea elevilor cu mediul universitar în scopul asigurării unei bune tranziții a absolvenților de liceu spre învățământul superior și orientarea lor către o carieră de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here