Peste 1200 de misiuni executate de către jandarmi la frontiera vest a ţării

cenad_vama_frontiera61_600x450_01177200

Începând cu 30.11.2015 şi până după Sărbătorile de iarnă, Gruparea de Jandarmi Mobilă Timişoara, împreună cu  efectivele Poliţiei de Frontieră din judeţele Timiş,  Arad şi Caraş – Severin, acţionează în baza unui plan comun de menţinere, asigurare a ordinii publice şi creşterii gradului de siguranţă a cetăţeanului, atât în punctele de trecere a frontierei de stat, cât şi la frontiera verde.

În această perioadă, efective de jandarmi din cadrul Grupărilor Mobile Timişoara, Craiova şi Cluj – Napoca, acţionează în cooperare cu poliţişti şi poliţişti de frontieră pentru menţinerea unui climat propice de ordine şi siguranţă publică atât în punctele de trecere a frontierei cât şi în zona localităţilor de frontieră din zona de vest a tării.

Astfel, jandarmii au constatat mai multe contravenţii, acestea fiind aplicate pentru refuzul de legitimare sau provocare de scandal. Au fost constatate şi fapte ilegale la regimul circulaţiei rutiere, la traficul de persoane şi în special, la regimul contrabandei cu ţigări fără timbru. Tot în cadrul acestor misiuni, în cele trei judeţe, au fost depistaţi 4 urmăriţi naţionali, precum şi o persoană urmărită internaţional.

misiuni frontiera

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here