Peste 200 de cereri depuse de comercianți pentru acces în Piața Volantă. Ce nereguli a depistat Comisia de evaluare

Se fac verificări în piețele volante din Timișoara, în ceea ce privește proveniența mărfurilor. Totul, în scopul depistării persoanelor care comercializează produse agroalimentare care nu sunt obținute în fermele proprii sau sunt cumpărate în scopul revânzării din Piața de Gros sau alte depozite.

Comisia de evaluare a cererilor pentru accesul producătorilor în Piața Volantă a încheiat o primă etapă de evaluare. Din cele peste 230 de cereri depuse au fost aprobate într-o primă fază circa 30%, o mare parte a celorlalte necesitând completări ale documentelor sau o confirmare la fața locului a producției.

Anunțul a fost făcut de consilierul local Ștefan Sandu, iniațiatorul proiectului. Potrivit acestuia, cea mai mare parte a cererilor depuse provine din județul Timiș dar se vor regăsi și producători din județele învecinate, Arad și Caraș-Severin. “Evaluarea continuă în perioada următoare. Împreună cu comisia pe care o conduc, suntem deciși să eliminăm în perioada următoare orice dubiu privind originea mărfurilor comercializate în Piața Volantă”, a transmis Ștefan Sandu.

Astfel de piețe volante funcționează în zona Stadionului Dan Păltinișanu, Piața Traian și în Lipovei.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here