Peste 600 de polițiști acționează, în acest sfârșit de săptămână, pe raza județului Timiș pentru asigurarea ordinii și liniștii publice, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Angrenați în această acțiune sunt polițiști de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, arme, explozivi și substanțe periculoase, transporturi, combaterea criminalității organizate și de la alte structuri. Polițiștii de la transporturi asigură patrularea în trenurile de călători, stațiile și triajele de cale ferată și o aerogară.

Polițiștii vor acționa și pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, în principal a celor cauzate de excesul de viteză, fiind amplasate, în acest sens, în trafic, toate aparatele radar din dotarea Serviciului Rutier Timiş. Astfe, în curszul zilei de ieri poliţiştii au făcut 44 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost constatate 11 infracțiuni și aplicate 362 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproape 60.000 de lei. Totodată, au fost reținute în vederea suspendării 13 permise de conducere și retrase 9 certificate de înmatriculare.

 

Articolul precedentBANAT AGRALIM, la o nouă ediție! Când își deschide porțile?
Articolul următorCCIAT promovează turismul din Timiș și Serbia! Cum face asta?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.