BANAT AGRALIM, la o nouă ediție! Când își deschide porțile?

Cel mai mare târg agricol din vestul țării, BANAT AGRALIM, la o nouă ediție! Anul acesta târgul se va desfășura în perioada 26-28 mai în campusul Universității de Agronomie ed pe Calea Aradului.

Cea de-a 14-a ediție a expoziției cu participare internațională BANAT AGRALIM 2017 este organizată de Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului “Regele Mihai I al României” din Timișoara în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, Primăriei Municipiului Timișoara și al unor asociații profesionale și entități publice de profil organizează.

Manifestarea vizează promovarea şi evidenţierea performanţelor din domeniile de competenţă ale universităţii, respectiv: producţia vegetală, producţia animalieră, siguranţa şi securitatea alimentară, procesarea şi valorificarea producţiilor agroalimentare, inginerie-proiectare, amenajare și întreținere parcuri și spații verzi, dezvoltarea durabilă, conservarea mediului şi a biodiversităţii.

Expoziția BANAT AGRALIM este structurată pe 6 sectoare: Agricultură; Horticultură și Silvicultură; Creșterea animalelor; Industrie alimentară și ambalaje; Cinegetică; Cercetare-Inovare-Extensie universitară-Finanțare.

Publicul profesionist va putea participa, pe parcursul celor trei zile, la demonstrații „în câmp” cu mașini și utilaje agricole și work-shop-uri cu tematică specifică. De asemenea, se vor organiza concursuri de echitație și de dresaj canin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here