Peste 70 de kg de tutun prelucrat pentru confecționarea țigaretelor, 5 mașini electronice de injectat tutun, 2 mașini de tocat tutun, 3 unități de calculator, 2 laptopuri și documente falsificate au fost ridicate de polițiști în urma perchezițiilor de azi dimineață.

Poliţiştii timișeni au efectuat 48 de percheziții domiciliare, pe raza a 15 județe, la persoane bănuite de contrabandă și fals în înscrisuri private. În urma perchezițiilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 70 de kg de tutun prelucrat pentru confecționarea țigaretelor, mașini electronice de injectat tutun, mașini de tocat tutun, unități de calculator, laptopuri și documente falsificate.

Au fost vizate persoane bănuite de deținere în afara antrepozitului fiscal și comercializarea produselor accizabile, fără a fi marcate, peste limita de 1 kg. de tutun de fumat, contrabandă și fals în înscrisuri sub semnătură privată. În fapt, începând cu anul 2015, un bărbat de 29 de ani, din comuna Coșteiu, sprijinit de alte persoane, ar fi comercializat pe teritoriul României, prin intermediul internetului, 105 kg. de tutun, fără ca produsul să fie  supus marcării și fără a se achita accizele aferente acestor operațiuni.

Articolul precedentMigranți iranieni și afgani opriţi la frontiera cu Serbia
Articolul următor14 cetăţeni din Yemen, Irak și Siria, dintre care 9 copii, depistaţi la frontiera cu Serbia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.