Peşte confiscat de poliţiştii de frontieră cărăşeni

Peste patruzeci de kilograme de pește a fost confiscat de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche. O tânără este cercetată pentru că transporta cantitatea de 41 de kg de peşte, fără documente legale.

Ieri,în jurul orei 11.00, o patrulă a poliţiştilor de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche, aflată în misiune, a oprit pentru control, pe raza localităţii Moldova-Nouă, un autoturism în care se afla în calitate de pasager, o tânără, în vârstă de 25, domiciliată pe raza judeţului Timiş.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au depistat cantitatea de 41 kg peşte, de diferite specii, pentru care femeia nu a putut prezenta documente de provenienţă. În cauză, poliţiştii de frontieră au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi transport fără documente legale a peştelui.

Cantitatea de peşte în valoare de 513 lei a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată unei societăţi comerciale de profil, conform legislaţiei în vigoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.